fbpx
Grimsby

Grimsby

Bio sam pozvan na premijeru od strane domaćeg distributera, firme CON Film i nakon što sam se fotografisao sa dvojnikom Grimzbija starijeg (koji je od struka na dole bio samo u gaćama, na svačiji užas) ušao sam u salu bez pretarane nade da će film biti dobar. Ispostavilo se da je bolji od poslednjeg filma Saše Barona Koena o nesretnom diktatoru. Takođe sam mislio da bolji toaletni humor od filma Dirty Grandpa ove godine neću videti. Seks šala koja otvara film mi se nije mnogo dojmila, ali već sledeća velika fora sa penisom kartonskog dečaka (morate da pogledate da biste shvatili) je prilično urnebesna.

Totalni hajlajt je scena koju bih mogao da nazovem “Špijunsko delovanje u savani”, ali biram da citiram nesretnog Grimzbija – “Elephant bukakke”! Na žalost, nakon toga film više ne može da dostigne isti nivo, ali je uprkos zdravom razumu i dalje smešan.

Pošto su posetioci bioskopa, kao i uvek, bili nestrpljivi da odu, propustili su dodatnu scenu koja se odigrava malo nakon početka odjavne špice.

Ja nisam. Budite kao ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: