fbpx
Bang Gang (A Modern Love Story)

Bang Gang (A Modern Love Story)

Ovaj film svašta pokušava. Pokušava da bude “Kids” samo što niko ne dobije sidu (dobiju sifilis). Pokušava da bude “Klip”, ali manje je eksplicitno pa samim tim ne funkcioniše dovoljno (i dalje je noćna mora za roditelje). Ono što je uspešan pokušaj je kasting, jer je neko morao da pronađe sve ove lepuškaste ljude spremne da leže okolo goli jedni na drugima, kao i fotografija koja je stvarno jako jako dobra.
Iako film šalje poruku da definitivno treba koristiti kondom zbog planiranja porodice i pomenutog sifilisa, on definitivno podržava tinejdžerske seksualne odnose – koji su ovde predstavljeni na prvi pogled kao orgija i to dok ne primetite da je većina odnosa jedan na jedan bez obzira na to da li ima 20 ljudi u prostoriji.
Da ne zaboravim, pohvalio bih i montažu jer ima nekoliko zgodnih rešenja koji mi se dopadaju, a sviđa mi se i spotovska odjavna špica. Iako zvuči kao da hvalim ovaj film previše za dve zvezdice, mislim da film ne pruža bog-zna-šta osim sat i po soft-core trljanja i sisica koje poskakuju. Svuda gde se bavi međuljudskim odnosima, bilo da su između tinejdžera i roditelja ili samo tinejdžera, film se sapliće i pada, jer trčati sa gaćama oko članaka nikada nije bilo moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: