fbpx
Zašto baš on? / Why Him? (2016)

Zašto baš on? / Why Him? (2016)

Ovo nije komedija od koje se smejete na glas, iako je nekoliko puta publika u sali imala prilike da me čuje kako se smejem. Ipak, film je jedan od onih feel good uradaka i nekako vam bude fino nakon što ga odgledate. I zbog toga definitivno stoji kao preporuka.
Budimo realni, osim kada Džejms Franko glumi gej Džejmsa Franka (u filmu “Holy Night”), on je najbolji kada glumi totalnog kretena. Ovo je definitivno taj slučaj. U ulozi milionera koji nema nikakve društvene veštine, niti kočnice u krajnje iskrenoj komunikaciji isprepletenoj psovkama, Franko briljira. E sad, ko zna da je Brajan Krenston vrhunski zajebant, biće mu još zabavnije da ga gleda u ulozi staromodnog, krutog čiče koji ne razume i ne želi da razume moderne tekovine.
U raznim epizodama se pojavljuje krem američke komedije, kao i sada već sveprisutni Stiv Aoki u ulozi didžeja na žurci (jer, šta drugo). Takođe bih kao lični hajlajt napomenuo pojavljivanje omiljene mi grupe Kiss.
Dakle može se reći da mi je film jako prijao, s tim da moram ostati realan i dati mu tri i po zvezdice najpre jer nije baš kinematografsko remek delo. Bez obzira, i dalje vam ga preporučujem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: