fbpx
Paklene ulice 8 / The Fate of the Furious (2017)

Paklene ulice 8 / The Fate of the Furious (2017)

Paklene Ulice 8

PAKLENE ULICE 8 su za sad daleko najbolji i ujedno i najuvrnutiji nastavak desetodelne sage o Turetovim automobilskim banditima! Glavni junak tu grupaciju sociopata naziva familijom, ali tako se međusobno nazivaju i mentoli iz Džordi Šora (MTV rijeliti program) te ćemo takvo samoplasiranje kvazi-porodičnih vrednosti ignorisati.

Ovo je najglasniji, najanimiraniji, najeksplozivniji nastavak koji počinje straight-up seksi guzicama. F Geri Grej je možda lepo odradio dramu u filmu  STRAIGHT OUTTA COMPTON, ali ovde je sav svoj fokus usredsredio na spektakularne scene akcije. I kad kažem spektakularne, ovog puta zaista to i mislim. Drama je samo suvozač u ovoj franšizi i dijalozi postoje tek zato da bi se malo presekla akcija, a ponekad i zarad smeha.

DONIRAJTE

Sve što ću sada pomenuti možete videti u trejleru manje više. Zatvorska borba Stejtama i Roka je fantastična, sjajno razrađena, uvežbana i snimljena. Takođe, scena sa bebom je nešto najzabavnije ikad. Od automobilskih scena se izdvaja ona na ledu, mada je zanimljiva fora sa kišom automobila u Njujorku. Producenti su bukvalno došli i rekli DAJ SVE! To su i dobili.

Na šta će da liče deveti i deseti deo ako je osmi ovakav? Paklene ulice… u svemiru? Ne bi me čudilo!

p.s. Želeo bih samo da dodam da sam PAKLENE ULICE 8 gledao u novootvorenom bioskopu Cineplexx BIG Beograd i da je kvalitet slike, kao i zvuka, najbolji koji sam do sad doživeo u bilo kom bioskopu u Srbiji. Ako ste sa Karaburme ili iz tog kraja, you’re in for a treat!

OCENA:

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: