fbpx
Rat profesora / Fist Fight (2017)

Rat profesora / Fist Fight (2017)

rat profesora

Ameri tako nekad obrnu igricu plasirajući film koji se obraća poluletnoj publici (s obzirom na količinu psovki, droge, toaletnog humora i nasilja), tako što umetnu toplu porodičnu priču – koja ne pije vodu ni na filmu ni na javi. Takav je i RAT PROFESORA. Čini se da ga je pravila bunovna osoba, ili pod jakom temperaturom ili ne sasvim pri sebi na neki drugi način.

A onda sam shvatio u čemu je fora. Riči Kin je televizijski reditelj. Čova ima iza sebe gomilu epizoda voljenih serija. Međutim, nekada televizijskim rediteljima ne uspe tranzicija na film. Ovaj film nije straight-to-VOD samo zato što je distributer uvideo neki marketinški potencijal. Možda su to velika imena repa i komedije. Na žalost, ja to nisam tako video.

DONIRAJTE

Čarli Dej i skupina improvizatora koji sa njim dele scene su zadovoljavajući u svojim polu-glumljenim ulogama, dok me je Ajs Kjub prilično razočarao ne samo tankom glumom, već i ubacivanjem fraze “Fuck the police” u film koji to nije zaslužio. Pritom, Ajs Kjub zaista nije smešan, osim možda deci do 12 godina.

RAT PROFESORA je osrednja komedija koja izaziva tek pokoji nemi osmeh i kojoj je najveća mana to što je većinu vremena, zapravo, dosadna. Ako hoćete pošteniju komediju bolje gledajte dolazeće ČUVARE PLAŽE. Duboko sam razočaran. Možete bez ovog filma u svom životu.

OCENA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: