fbpx
Džem i Hologrami / Jem and the Holograms (2015)

Džem i Hologrami / Jem and the Holograms (2015)

Džem i Hologrami

OK, ovo nije bilo užasno iskustvo, kakvo sam očekivao, ali sam ostao prilično ravnodušan. Crtana serija DŽEM I HOLOGRAMI je bar bila… truli autrejdžs!

Džon M. Ču se proslavio dokumentarcima o Džastinu Biberu i u ovom filmu je ponovo primenio dokumentaristički home/youtube video element koji bi trebalo da naglašava igranu strukturu. Ti video klipovi ne doprinose mnogo, a radnja je tanka sama po sebi, pa onda možemo da damo Čuu jedno dva bambija za trud. On je takođe radio jeziv i nepotreban film G.I. JOE RETALIATION, te katastrofalnu VELIKU ILUZIJU 2. Toliko o tome.

Što se glumica tiče, kapiram da su po ukusu američkih tinejdžera, ali meni kasting ne funkcioniše najbolje. Obri Piplz lepo peva i vidi se da je producent imao nameru da unovči svoj izbor.

DONIRAJTE

Kreator ove modernizovane i stišane ekstravagance iz 80tih je Skuter Braun, menadžer pomenutog Bibera. Stoga su pesme u filmu biberasto-tejlorsfiftaste. Previše je to fejk, a takvo dodvoravanje mladoj američkoj publici nikud ne vodi.

Iako je mid-credits scena zanimljiva zbog pojave grupe Misfits koja je vazda u crtaćima bila neprijatelj benda DŽEM I HOLOGRAMI, osetna je prejadnost i jeftinoća. Ne, niko ne želi nastavak ovoga, ni sa njima ni bez njih, Skutere Braune!

OCENA:

2.5

One Reply to “Džem i Hologrami / Jem and the Holograms (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: