fbpx
Prvi post! / The First Post!

Prvi post! / The First Post!

Ovo je moj prvi post na blogu koji sam napravio godinama unazad! Ipak je potrebno nekakvo predstavljanje pre nego se bacimo na stvari.

Generalne informacije o meni možete naći na sajtu, ali evo čime se trenutno bavim… Završavam studije Filmske i TV montaže na FDU u Beogradu. Jedini sam R’N’B pevač u Srbiji, crtam stripove zajedno sa članovima umetničke andergraund strip-grupe Šlic, a radim i ono što  najviše volim – režiram muzičke spotove. To je mnogo svega, ali uspevam da postignem. Dosta vremena provodim na jednom od lokalnih dc++ habova – EliteXY6 i uopšteno na internetu, u potrazi za… eh, znaću kada to pronađem.

I to je to. Ostanite ako želite da ispratite nevolje mladog Lunija.

This is my first post on the blog i made year ago! Well you kinda need an introduction…

Most general informations you can find on my profile. But here’s the insight of what i do… I’m finishing my studies of Film Editing at FDU in Belgrade. I’m the only one R’N’B singer here in Serbia, i’m a comic artist (not as the comedian! Graphic novels, comic strips) and i direct music videos. It is too much to handle, but i manage. I spend much time on the net sitting in one of the local dc++ hubs – EliteXY6 and just surfing around in search of… well… something. I know when i find it.

That’s about it. Stay tuned for misadventures of LoOney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: