fbpx
Begin Again

Begin Again

Nakon što sam pogledao prethodni film gospodina reditelja, a film se zove Once, upustio sam se sa određenom dozom hrabrosti u gledanje i ovog uratka. Once je oda prljavim hipsterima koji prave muziku koja dobija silne zvezdice u Roling Stounu, a da zapravo ima limitiranu publiku jer, zaboga, imaju integritet i nisu se prodali.
Begin Again je takođe oda indie muzici, ali ovog puta uštogljena. Zapravo, Begin Again je kao da je neko oprao Once sapunom i sada mu se više ne ide u KC Grad, radije bi u Dom Omladine.
Kira Najtli je pokazala da ipak ima NEKI kvalitet za koji možemo da se uhvatimo, a to je pevanje, jer budimo realni nema ni jedan drugi adut. Ako izbegnemo njenu vilicu u prvom planu, ovo je veoma prijatan film o novim počecima i činjenici da dvoje unesrećenih ljudi mogu jedno drugom da donesu sreću bez da se povataju u prvih pola sata filma.
Super je što se pojavljuju velike pop zvezde poput Si Loa Grina i Adama Levina, iako su usput dokazali da pop zvezde ne zaslužuju uvek da se nađu u filmu (osim ako nisu Lepa Brena).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: