fbpx
Zaostavština iz 93će! A nije Air-Max 2… (moj post sa Fresh McCann bloga)

Zaostavština iz 93će! A nije Air-Max 2… (moj post sa Fresh McCann bloga)

Ako ste godinama živeli u kutiji za cipele onda ne znate da je Funky G srpski pop dens duet. 90tih su se pojavili kao jedna od prvih dens atrakcija sa par megahitova poput “Samo u snu”. Tokom godina su menjali muziku tu i tamo inkorporirajući turcizam, grcizam a i splavizam u svoje pesme. Gagi (the G in Funky G) je danas samo igrač iza Anabele koja je praktično solo od 2000te. A skoro do 2000te Anabela je otvarala usta Mili-Vanili-stajl kako bi iz istih izašao vokal Marije Mihajlović. (koja je takođe bila glas Slađe Đogani u Đogani Fantastiku i glas Ksenije Pajčin u Ducku, kao i sidekick Dejana Cukića).

Anabela ima silikone. Funky G se smatraju za TRASHY i kao “muzika iz 93će!”. Nažalost, i dalje su popularni i često imaju hitove (još češće tuđe). Albumi iz vremena pre 2000te se teško nabavalju i ne mogu da se kupe.

I tako je ovih dana izašao 12! (i slovima DVANAJ’STI!!!) album ove grupe “Osmi smrtni greh” što, moguće, implicira na to da ćete da umrete ako ga kupite ili ako ništa drugo bar da idete u pakao. Ako niste sigurni da je Funky G uopšte vredan spomena, idite na http://www.funky-g.net i odgledajte spot, te preslušajte poslednji album on-line kako bi ste nahranili nesigurnost. Mentalne posledice moguće.

P.S. Za one koji ne shvataju zašto bi iko ikada pisao o ovome, samo da napomenem da ne znam ni ja. Valjda mi čudno da opstaju toliko dugo. Ma šta se ja vama pravdam??!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: