fbpx
Smisao života mladog LoOneya (moj post sa Fresh McCann bloga)

Smisao života mladog LoOneya (moj post sa Fresh McCann bloga)

Jebiga.

Sednem da napišem blog i ne mogu da smislim temu. Ovih dana pišem i više nego što bi želeo pa sam u zadnjih nedelju dana otvorio ovu stranu minimum 7 puta u nadi da ću da prospem neku mudros’ al’ na žalos’ ništa ne izilazi.

tabula rasa

Zapravo imam hiljadu tema u glavi jer sam opsednut banalnostima. Moja razmišljanja se svode na trivijalnosti vezane za serije, filmove i muziku jer sam iz tinejdžera-radoznalca odrastao u kolekcionarsko čudovište u nerdovskim krugovima popularnog naziva HRČAK.

Evo primera. Sakupio sam SVE što ima veze sa Monti Pajtonovcima što u ovom trenutku može da se nađe, zajedno i ponaosob.

monty

Isto važi i za kreatore Little Britain.

littlebritain

A isto važi i za Spaced/Shawn Of The Dead/Hot Fuzz tim.

Poremetio sam s umom.

Da imam dva života to što sam sakupio ne bih stigao da pogledam. S vremena na vreme radim, tu i tamo učim, imam skup i zajeban hobi. Budan sam do 5 ujutru. Internet! Argh!

Ima li mesta za druge ljude u mom životu? Paaaaa… Da. Za sveto trojstvo (Drugari, Žene i Pare) uvek imam mesta. Moji drugari su u poslednjih godinu dana ubergeeks, krtice poput mene, sa kojima se razmenjujem fajlovima i toliko smo dragi da izgleda kao da razmenjujemo telesne tečnosti pride i to s leđa. Jedan od nas to zapravo i radi al’ to je već druga priča (tema GEJ PRIJATELJ soon to come). Žene ne bih da komentarišem, znate već… A pare nisu problem, jer para NEMA!

rich

Život ide jako brzo u susret 27mom ljetu. Natalna karta kaže da mi je ceo život zajebancija. Pošto još nisam kvalitetno radan čovek i do sad je zaista bio zajebancija, plašim se da natalna karta od mene nešto krije. Smrt sa hepiendom? Za vreme sexa moliću! :}

sexdeath

Hvala što ste me saslušali. Sada se osećam manje depresivno. Ako imate neka pitanja, rado ću vam odgovoriti. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: