fbpx
Zlo i naopako – okreni na zabavu!!! (moj post sa McCann bloga)

Zlo i naopako – okreni na zabavu!!! (moj post sa McCann bloga)

Danas sam krenuo u civilnu vojsku. Ne bih da vas zamaram pojedinostima, ali uvali mi vojna komisija kosku OVOLIKU. Svakog dana od 9 do 15 časova ja sam na datom zadatku (uređivanje bašte, molersko-farbarski radovi i slično). Nema izvlačenja.

 

Pala je kiša. E tako se osećam.

 

I zato pijući ono-narandžasto-što-pravi-firma-iz-Atlante-deterdžentastog-ukusa-pomorandže, shvatio sam da moram da “okrenem na zabavu” (fuj jebote!) te počastim sebe čokoladom i pornićem.

 

chokolada

 

Izbor je pao na čokoladu-ljubičasto-belog-omota-imena-krave-sa-Alpa -i-devojke-iz-Srbije. Nisam je skoro jeo pa sam se iznenadio artificijelnošću iste. Ne sećam se da je bila tako jeziva nekada.

 

Nisam od onih što jedu samo “pticu-što-leti-nad-morem” ili “sve-najdivnije-vam-želimo” i nemam ta neka sećanja na ukus čokolade iz detinjstva. Tad se svašta jelo i nije se gledalo na brendove i/ili da li je došlo iz fabrike “mali-komunista-s-crvenom-maramom”, “zvuči-kao-KRŠ-al-je-ukusno” ili “ptica-poput-orla-a-ustvari-ime-prezime-i-nadimak-partizanke-iz-NOBa”. Jednostavno ova obična čokolada od gistro alpskog mleka ima ukus čokolade sa hemijom. Bez da se osećaš lepo nakon što je pojedeš.

 

hemija

 

Ostao mi je još samo pornić. Jack’s Big Ass Show 6 je moja šoljica čaja. Par silikonskih dupeta će da mi pomogne da mi dan bude makar malo lepši, a sutra u 9 sve ispočetka. Nadam se da ovaj Jack pravi puno filmova mesečno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: