fbpx
Sestre po đani, da izvinete (moj post sa Fresh McCann bloga)

Sestre po đani, da izvinete (moj post sa Fresh McCann bloga)

Ceo život živim u zabludi!

Mislio sam da je igrica Giana Sisters nešto iz čega su nastali uberdosadni i superkomercijalni Super Mario Bros. Ah avaj! Nikako nisam bio u pravu!

‘iljadu devetsto osamdes’ pete, Nintendo je stvorio platformsku igricu za Nintendo Entertainment System (konzola) u kome braća Mario i Luiđi, italijanski vodoinstalateri, spašavaju Mariovu izabranicu (za one koji su živeli u ormanu desetlećima ovo mora biti novost).

mario

Super Mario je najprodavanija igrica ikad!!! Ima jedan oficijalan nastavak za NES konzolu i jedan… kao… spešl edišn sa dodatnim nivoima. Blablabla!

NES

Mario je vremenom postao maskota Nintenda. Kako je informatička industrija napredovala, tako je Mario doživeo novu inkarnaciju sa novim nastavcima za svaku vrstu kompjutera i konzole.

world

Po meni, jedina stvar vredna pomena u toj igrici je tema Kojia Kondoa koja je već toliko prepoznatljiva da je i vrapci cvrkuću po Beogradu. Skoro kao temu za Otpisane.

Postoji i opskurna animirana serija. Fuj!

No ono o čemu sam zapravo želeo da pišem je igrica Giana Sisters. To je ona što sam mislio da je original. Ali ne! Ispostavilo se da je to surova kopija Marija, iako meni mnogo draža. Stvorio ju je Rainbow Arts za Amigu, Atari ST, ZX Spectrum i Commodore 64 na kome sam je ja i igrao. Imala je tagline “Тhe brothers are history!”. Bezobrazno a? Jeste.

giana

Zato je Nintendo učinio sve da ova igrica nestane. To joj je donelo kultni status.

I ova igrica ima čuvenu temu koju je komponovao Chris Huselbeck.

Ne sećam se zašto mi je ova igrica bila toliko super ali znam da danas kad malko bolje analiziram likove, dolazim do nekih zaključaka koje pokazuju ili da su igricu pravile butch lezbejke ili da je moj um potpuno poremećen i ograzao u perverzno. Realno gledano, verovatno je ovo drugo u pitanju…

brain

Sestra Giana (ili Maria u zavisnosti koju izaberete) kreće u pohod kao krhka devojčica da bi nakon uzimanja pečurke postala butch lezbača obučena u kožu i metal sa chirokanom na glavi. Ima iscepanu majcu i sise joj porastu za par pixela. Usput gazi Macane sa leptir mašnom, klizajuće dildoe (gistro crv), dijafragme sa jednim okom (da, dijafragma kao protekcija od trudnoće… liči na žele) i škorpije koje samo žele da ubodu (logično!). Giana i Maria sve vreme koriste glavu. Da nabodu zlatne cigle to jest!

Od 2005te zahvaljujući Bogu mobilne telefonije, postoji java igrica Giana Sisters koju možete igrati na svom mobilnom. Sweet!

giana-sisters-17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: