fbpx
Prvo Jutro Je Prvo Popodne Nove Godine

Prvo Jutro Je Prvo Popodne Nove Godine

Prespavao sam ga. Kao i uvek potpuno sam prespavao prvo jutro nove godine. Keva me je probudila u 2 popodne jer je trebalo da odem sa bratom na ručak kod ortaka. Na nesreću to nešto nije bilo moguće. I tako sam ostao u krevetu. Kada čovek sedi u krevetu besposlen (iako me čeka posla preko glave) onda počne da razmišlja.

NIkada pre nisam sumirao prethodnu godinu na novogodišnje jutro/podne. Ta 2009. je stvarno bila gadna zbog nekih događaja. Pred sam kraj 2008. sam izgubio neke drage ljude i neki moji dragi ljudi zu izgubili svoje drage ljude. Taj jezivi osećaj se preselio na početak 2009. i u startu je usrao. Zatim sam na katastrofalan način raskinuo sa devojkom koja mi je puno značila. Mislim, nisam ja raskinuo nego smo eto tako nekako raskinuli. Ne bih vas zamarao pričom o tome.

2009. je bila emocionalni rolerkoster za mene. Da li je to zbog položaja planeta ili takve karme, tek i mi ukućani smo se gložili oko raznih glupih stvari. U kući je znalo da bude napeto. Devojka sa kojom sam raskinuo se povremeno javljala čisto kako ne bih zaboravio na užase raskida. U prethodnoj godini sam lutao, naišavši na dve fine devojke koje su imale razumevanja za moju emocionalnu poremećenost u datom trenutku. Sticajem okolnosti ja nisam bio spreman da pustim onu prethodnu vezu i time sam ubio sav potencijal novih.

I puno sam kukao da je 2009. najgora godina ikad jer mi posao nije išao kako treba. Oko raskida, napravio sam firmu i ceo proces lečenja je bio radni proces održavanje te firme u životu. Svima sam se žalio. Međutim, i dalje me niko nije izbegavao. Što je super.

Album koji sam počeo da radim 2006. godine je i dalje u studiju. Cele godine čeka da ga neko smiksa. Do sad je promenio 12 oblika ali na kraju je ostao zaglavljen u jednoj formi. Ljudima je već dosta čekanja. Meni je dosta čekanja.

I stvarno. Kad sve ovo pročitate, moja 2009. godina vam zvuči kao živ kurac (ne znam zašto se tako kaže jer živ kurac je valjda dobra stvar majku mu). A onda…

Stvari su se malko preokrenule. Uspeo sam da se zalečim od one veze koja me je oštetila početkom godine. Proces je bio dug i jeziv ali sam uspeo. Uz prepreke poput svađa sa bivšom nalik na one pri raskidu ili naleta emocija i/ili uzbuđenosti seksualnog tipa, situacija se iskristališe. Ona nije za mene. Ja nisam za nju. Tačka.

Iznenada, posao je krenuo. Za to imam da zahvalim trojici ljudi. Neši Dizelu koji je stvarno dobar lik iako previše boemski pristupa poslu kojim se bavi, što se najčešće prelomi preko mene. I naravno MC Stojanu koji mi je sasvim slučajno napravio kontakte koji su bili nedostajuča karika mog poslovnog lanca. Njih dvojica su mi obeležili poslovnu godinu i nadam se da ćemo i dalje raditi zajedno. Kao šlag na tortu dolazi Bane Dević koji se stvarno cima oko mene čak i kada ja ne pokazujem dovoljno entuzijazma.

Uprkos kratkim i eksplozivnim svađama, moja porodica se drži jako dobro i sa puno ljubavi.

Album se mixa ali neće još dugo.

Ako se po kraju prethodne godine poznaje nova, onda ne sumnjam da će mi 2010. godina biti zaista mnogo bolja. A ako ne bude, nekako sam navikao. Kada ti život da limun, a ti napravi limunadu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: