fbpx
Justin Timberlake + The Tennessee Kids

Justin Timberlake + The Tennessee Kids

Prava zvezda ovog koncertnog filma je verovatno Džonatan Dem koji se prihvatio režije nečega što nije holivudski film. Njegovi snimatelji prave kadrove za koje možete samo da se pitate kako su nastali. Koncertni deo, dakle 95% filma, je vizuelno besprekoran, dok je dokumentarni deo nekako usiljen i zbog toga izgleda pomalo fejk.

Šta reći za Džastina, koji je okružen najboljim koncertnim muzičarima u Americi, i njegovoj fantastičnoj scenografiji? Reči su suvišne. Iako je sasvim normalno to što ne može da otpeva određene deonice kao na albumima, bilo mi je tužno što smo obojica tako matori da neke stvari ne možemo u 35. godini. Ja da hodam duže od pola sata, a on da izvuče falset makar više od 5 puta tokom koncerta.

I dalje je misterija zašto su izbačene tri pesme iz filma (uključujući Cry Me a River) i zašto na dva mesta gde su te pesme izbačene reditelj koristi jeftine tranzicije.

No, ignorišimo nedostatke i prepustimo se svirci koja ponekad zvuči preozbiljno za tipa koji je potekao iz grupe *N Sync.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: