fbpx
Looking: The Movie (2016)

Looking: The Movie (2016)

looking: the movie

LOOKING: THE MOVIE je odličan, prilično emocionalan završetak druge najgej serije u univerzumu (da, VIL I GREJS su u vrhu i ne, ovo nisu jedine dve gej serije koje sam gledao). Takođe ga možete posmatrati i kao samostalan film bez problema, iako će vam možda faliti neko sitno objašnjenje vezano za glavne junake.

Atmosfera serije je preneta kako treba, puno razgovora i puno preispitivanja, a nije dosadno. Priča se ovog puta manje oslanja na samu lokaciju, što je glavni grad gej Amerike – San Francisko, a više na prekretnicu u životu glavnog junaka. Naravno da su nas častili scenom seksa, ali ko je gledao seriju već je navikao. Ipak, nije za nežne duše, iako lizanje anusa nikada nije lepše prikazano na filmu. Stvarno moram da pohvalim direktora fotografije, čak i u seriji je seks prikazao baš kako treba. Na granici da bude neprihvatljiv za ekran, daje utisak realnosti i prirodne, da se tako izrazim, koreografije.

DONIRAJTE

Iako ceo ansambl glumi super, Džonatan Grof se ovog puta stvarno pokazao. Film se oslanja na unutrašnji nemir glavnog junaka i on to održava od početka do kraja. Njegov lom, jer je između dve vatre u ljubavnom pogledu, potpuno je uverljiv. Situacije se menjaju, ljudi se menjaju, ljubavi dolaze, odlaze, vraćaju se… LOOKING:THE MOVIE sasvim ispravno i tipično američki tvrdi da je prijateljstvo najvažnije, te da može biti neka vrsta porodice koja opstaje uprkos disfunkcionalnosti, čak i kada prava porodica zakaže kao podrška.

Saundtrek je super-gej i ne postoji skoro ništa što bih želeo da slušam na gajbi ili u “diskaću” osim, naravno, Britni Spirs za čiju pesmu se produkcija neočeivano otvorila.

Pod uslovom da vam ne smeta žvalavljenje bradatih ortaka i pomenutog anusa, te gej svadba, LOOKING: THE MOVIE vam može biti super potrošenih sat i po uz prilično dobru dramu i pokoju suzicu. Devojke u PMS-u će da lipšu ako gledaju ovo.

OCENA:

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: