fbpx
Bang Gang (une histoire d’amour moderne) / Bang Gang (A Modern Love Story) (2015)

Bang Gang (une histoire d’amour moderne) / Bang Gang (A Modern Love Story) (2015)

Bang Gang

Film BANG GANG svašta pokušava. Pokušava da bude KIDS samo što niko ne dobije sidu (dobiju sifilis). Pokušava da bude KLIP, ali manje je eksplicitno pa samim tim ne funkcioniše dovoljno (i dalje je noćna mora za roditelje). Ono što je uspešan pokušaj je kasting, jer je neko morao da pronađe sve ove lepuškaste ljude spremne da leže okolo goli jedni na drugima, kao i fotografija koja je stvarno jako jako dobra.

Iako film šalje poruku da definitivno treba koristiti kondom zbog planiranja porodice i pomenutog sifilisa, on definitivno podržava tinejdžerske seksualne odnose – koji su ovde predstavljeni na prvi pogled kao orgija i to dok ne primetite da je većina odnosa jedan na jedan bez obzira na to da li ima 20 ljudi u prostoriji. Možda namera i nije bila da podrži tinejdžere u seksualnim akcijama, koliko da pokaže kako je to jedna neminovna stvar koja se svakako dešava.

Rediteljka Ev Ison nije neko ko ima puno filmova iza sebe, a po ocenama sa sajta imdb bih rekao da su svi sličnog kalibra. Evidentno bira škakljive teme i pokušava da se izbori sa njima kroz arthouse pristup. U ovom konkretnom filmu, to je previše mlako.  

Da ne zaboravim, pohvalio bih i montažu jer ima nekoliko zgodnih rešenja koji mi se dopadaju, a sviđa mi se i spotovska odjavna špica. Iako zvuči kao da hvalim BANG GANG previše za dve kofice, mislim da film ne pruža bog-zna-šta osim sat i po soft-core trljanja i sisica koje poskakuju. Svuda gde se bavi međuljudskim odnosima, bilo da su između tinejdžera i roditelja ili samo tinejdžera, film se sapliće i pada, jer trčati sa gaćama oko članaka nikada nije bilo moguće.

OCENA:

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: