fbpx
Veliki kineski zid / The Great Wall (2016)

Veliki kineski zid / The Great Wall (2016)

veliki kineski zid

OTVORENO PISMO KINEZIMA POVODOM FILMA VELIKI KINESKI ZID

Dragi Kinezi,

Zaista je lepo od vas što želite da snimate filmove sa Evropljanima i Amerikancima. Međutim, ne ide vam baš najbolje kada je u pitanju scenario, kasting, gluma zapadnih glumaca i CGI animacija. Dakle dosta toga vam ne ide. Prosto, ukusi su različiti, ono što se vama dopada nama možda i ne pije vodu. Nudim vam rešenje – prestanite.

Zadržimo se na kineskim glumcima u američkim filmovima. Njihovo vreme dolazi! Zadržimo se na praktičnim efektima i ljudima koji vise na sajlama. Nije istorijski pro-američki blokbaster za vas. Da jeste, ne biste uzeli Meta Dejmona za glavnu ulogu, zaboga. Neke stvari se prosto ne rade, ne zato što ste Kinez, već zato što imate zdrav razum.

DONIRAJTE

Koristim ovu priliku da vam se zahvalim na uloženom trudu i novcu, učinili ste da mi jedno dosadno kišno veče prođe bez razmišljanja o poslu, lovi, tekućim problemima, već o trenutku u kome će zeleno čudovište sažvakati Meta Dejmona i njime nahraniti kraljicu svih zveri. Avaj, u vašem filmu VELIKI KINESKI ZID taj trenutak nikada nije došao.

Nadam se da ste dobro i da ste se naučili pameti neuspehom na blagajnama.

Sve najbolje,
Vladimir Marković LoOney

OCENA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: