fbpx
Beži! / Get Out (2017)

Beži! / Get Out (2017)

beži!

Džordan Pil, komičar, režira BEŽI! – satirični horor triler o crncu koji ide u zabiti Alabame da upozna devojčine roditelje?

I’M IN.

Potajno sam se nadao da će film od polovine postati neki, kao, HARD TARGET ili RUNNING MAN. Da će belci da jure crnca sa sačmarama i lasoima kroz ščljivike i livade. Naravno da je film bolji od toga i da je sve inteligentnije nego što bih očekivao, ja, belac iz Srbije.

DONIRAJTE

Iako jeftin, film ni malo ne izgleda kao da mu fali novca za bilo šta. Scenario je super (iako zna tu i tamo da telefonira prosečnom američkom gledaocu), a režija to prati na najbolji mogući način. Kada je u startu sve dobro osmišljeno, onda ne može da zaškripi. Glumci, koje su izabrali kasting direktor i reditelj, možda su sa malih ekrana, ali su pedigrirani i iznose svoje uloge sjajno. Dinamika je kako treba, nema nepotrebnih stajanja. Pojedine scene su mi fantastične, ali sam zaista uživao ceo film.

Nemojte da čitate previše o filmu, zaista je uzbudljivije kada ne znate o čemu se radi. Ja vam nisam spojlovao skoro ništa. Za nekoliko dana BEŽI! dolazi u bioskope, pa nemojte da se izglupirate kao ja i gledate ovaj sjajan film na gajbi. A iskoristiću priliku i da vas ishajpujem za OSMI PUTNIK: KOVENANT koji takođe dolazi u slično vreme!

OCENA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: