fbpx
A Street Cat Named Bob (2016)

A Street Cat Named Bob (2016)

a street cat named bob

Baziran na istinitoj priči, i to ćete osetiti u svakom kadru, film A STREET CAT NAMED BOB je poklon za ljubitelje drame. Međutim, spremite maramice jer kombinacija velike ljubavi bivšeg beskućnika (i heroinskog ovisnika) i presimpatičnog mačka ima velike emocionalne uspone i padove.

Skoro nisam gledao iskreniji film. Reditelj Rodžer Spotisvud je zaista bio željan da pošteno ispriča priču po svetskom bestseleru i nije se libio da nam prikaže prave aktere do kraja filma. Pritom Spotisvudu rad sa životinjama i ljudima nije stran, jer je režirao film TARNER I HUČ (a nije loše pomenuti i njegove drugačije, ali takođe poznate filmove – PUCAJ DA UBIJEŠ i Bond film SUTRA NE UMIRE NIKAD).

DONIRAJTE

U filmu je možda i jedna od najslađih kameo uloga koje sam video u skorije vreme – kada se pojavi pisac knjige i glavni akter priče Džejms Boven, a činjenica da u filmu “glumi” pravi mačak Bob (uz još nekoliko dubler-maca) dodatni je efekat.

Bilo da ste ljubitelj mačaka, pasa ili svih životinja, pa čak i ako ste odvratno ljudsko biće koje ne voli ništa i nikoga, od srca vam preporučujem film A STREET CAT NAMED BOB. Ovako nešto se ne viđa često.

OCENA:

5

P.S. Ukoliko ste zainteresovani za filmove sa mačkama, obavezno čekirajte turski dokumentarac MAČKA koji je kod nas bio prikazan na Beldocsu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: